1/21

Carrer de Ciutat

Jo visc en aquest carrer i m’agrada molt viure-hi, perquè estic enmig de la gent, del trull. Pens que aquest és el centre neuràlgic de la vida del poble, perquè, si hi ha alguna activitat, passa per aquest carrer. I m’encanta ser dins ca nostra i un dia tenir la sorpresa de sentir les xeremies, o un altre la batucada...

Ma mare a vegades em sol renyar un poc, perquè sempre oferesc ca nostra com a punt de trobada per a qualsevol cosa. Com que estam enmig de tot..., tothom hi té tirada!

I també hi tenc 50 mil records! Un d’ells és de quan era petita, que corria carrer amunt i avall, i és que des que tenc noció l'he vist com a zona de vianants. I el fet de poder anar a l'escola a peu i tota sola em donava una autonomia que ara, que tenc el meu germà que ho fa, veig que és un avantatge de què vaig poder gaudir.

També record que amb dues amigues, quan a l'escola ens ensenyaven a separar els residus per reciclar, ens hi passejàvem i ho arreplegàvem tot: fèiem neteja de carrer! I ens sentíem molt bé. La veritat és que, a aquesta consciència de tenir el carrer net, li don molta d'importància. Me molesta que no es cuidin els espais.

M'agrada perquè és un carrer molt atractiu, i no només per l’estètica, sinó per la vida que s’hi dona. Sortir i conèixer tots els veïnats m'encanta, i les botigues, i els arbres..., tot fa que sigui un indret especial.