13/21

Poliesportiu

Ara hi vaig poc, al Poliesportiu, però hi tenc un gran lligam i molts bons records.

Vaig començar a anar-hi perquè tenia amics que jugaven a vòlei. No eren amics de l'escola i el nostre punt de trobada era a allà. Jo hi anava d'espectador, però després m'animaren a jugar-hi. Tot d'una ja es va crear un fort vincle entre tot l'equip i, quan ens varen fer saber la idea de jugar el Campionat d'Espanya, tot va ser molt intens. Durant aquests tres mesos el Poli era ca nostra! Fèiem esport molt seriosament, però realment era un espai de relació amb amics. Com que hi passàrem moltes, moltes d'hores, ens creàrem un altre món allà. L'objectiu era el campionat, però, pel camí, establírem uns vincles molt forts entre tots. Allà ens hi sentíem molt bé i érem nosaltres. També va ser una manera de fer noves amistats.

I férem primers de Mallorca, primers de Balears i, després, jugàrem el Campionat d'Espanya de Clubs, i hi quedàrem tercers. Gràcies a tot això, viatjàrem i coneguérem molta gent!

Només feia 8 mesos que hi jugava, però tot va ser molt intens i em va marcar com a persona.

Actualment, com que he hagut de prioritzar les activitats que faig, ja no hi jug, però a la memòria tenc ben presents aquests bons records i vivències. Ara gaudesc el Poliesportiu d'una altra manera, he tornat al punt d'inici i torn a ser un espectador!