15/21

Poliesportiu

Crec que, quan anava a l'escoleta, ja passava estones al Poli. Per a mi, és un lloc on pots aprendre esports i, a la vegada, passar-t'ho bé.

Quan amb l'escola hi anàvem a natació, m'agradava moltíssim. La piscina, la trobava tan grossa...! I l'ajuda de les monitores de la piscina em va anar tan bé... Ja una mica més grandet, també m?agradava anar-hi a jugar a tenis amb els amics. Llogàvem la pista i fèiem partits molt divertits. I és que, al Poli, hi pots fer moltes coses: des d?aprendre a jugar a bàsquet, tenis i futbet, fins a aprendre a nedar.

Record que, quan anava a l'escola de Na Caragol, el Poli estava obert i ens hi deixaven anar a jugar durant el temps de pati, i la veritat és que vaig acabar agafant cert gust a aquell lloc.

I també va ser un lloc d'oci durant l'adolescència. Hi quedàvem amb els amics cada capvespre per jugar, sobretot a ping-pong. I, tot i practicar altres esports, jugar allà defora del bar era més per passar el temps. Per a mi, en estar avorrit, la solució era anar al Poli: t'hi podies entretenir de moltes maneres i sempre hi trobaves gent que coneixies!