9/21

Na Batlessa

Des de petita hi venc. Anava a la Biblioteca, primer amb ma mare i després amb amics i amigues. També anava a la petanca, amb la padrina i el padrí, i m'agradava molt perquè, fins i tot, a vegades m'hi deixaven jugar.

Ara, sobretot, venc a Na Batlessa per anar a la Biblioteca i agafar molts de llibres. M'encanta llegir! I a la Biblioteca estic tranquil·la.

Enguany hem vengut als jardins amb l'escola, a l'hora d'educació física, per aprofitar els diversos espais que hi ha i fer-hi exercicis i jocs. Ha estat una bona experiència, perquè hem anat a diferents indrets del poble, però on hem repetit més ha estat aquí.

Amb els amics i les amigues hi solem venir més a l'hivern. Ens asseim als voltants, perquè és un lloc tranquil i no ens molesta gaire gent. Ens hi sentim a gust. A més, és tan guapo això d'aquí amb les flors..., i que s'organitzin actes a l'amfiteatre per a joves ens sembla genial!

He de dir que quan era petita jugàvem a la plaça, però així com tornàvem un poc més grans ens atreia més Na Batlessa, perquè ens semblava més divertit, i hi podíem jugar a amagar-nos i enfilar-nos...